tomek_byd Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 Mam serwer detykowany w pewnej serwerowni, chcialbym przeprowadzic na nim aktualizacje z FC2 do FC4 bez fizycznego dostepu. Mam tylko dostep po ssh. Czy istnieje taka mozliwosc? Jesli tak to prosilbym o jakies wskazowki. Naszukalem sie duzo po necie tego typu operacji ale wszedzie jest instalacja z nosnikow z fizycznym dostepem do kompa. Prosze o pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Przede wszystkim, aktualizacja(tryb update) Fedory, a juz szczególnie o dwa numery, jeszcze takie - prawie na pewno strasznie ten system "usyfi". Moja pierwsza myśl to podmienić repozytoria, ale poczekaj jeszcze na jakieś odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_byd Napisano Październik 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Niekoniecznie musi to byc tryb update. Bardziej chodzi mi o to czy istnieje mozliwosc uruchomienia zwyklej czystej instalki ale juz z poziomu istniejacego systemu po ssh a nie poprzez bootowanie z jakiegos nosnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 eee.... raczej z plytki. potem zmienic ekran i sshd star o ile jest. ale nie sprawdzalem tego i nie gwarantuje ze w ogole mozna to uruchomic. wiec: pozostaje tio w teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi