mruczek Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 Czesc, Jak widac po liscie moich postow, jestem tutaj nowy. Mam do Was pytanie. Powiedzcie mi, jak fedora radzi sobie z bezprzewodowa karta sieciowa Broadcom Corporation BCM4318 na laptopie Amilo Pro 2030. Od marca uzywam ubuntu (tez (_linuks_ → Linux) ORT) na stacjonarnym kompie i nie mam problemu z karta wlan z firmy planet. Niestety na laptopie okazalo sie, ze moje ukochane ubuntu nie widzi bezprzewodowych. Sciagnalem sobie Susa 10.1 na DVD i okazalo sie, ze on to juz zupelnie nie widzi takiej karty sieciowej. Moze jesli nie wiecie jak sprawa wyglada z fedora, to moze macie informacje o innych dystrybucjach wykrywajacych w/w karte. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 radzi sobie, poszukaj opisu instalki na forum... generalnie korzystaj z wyszukiwarek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi