MC' Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Witam, Mam kde 3.5 oraz dwa panele boczne chowające się po pewnym czasie i wysówające po dotknięciu krawędzi. Wszystko działa dopóki nie zaloguje się ponownie. Wtedy to podczas ładowania pulpitu ładują się te dwa panele odsuwając wszystkie ikony jakie leżały wzdłuż linii danej krawędzi ekranu o jedną pozycję. Przy noramlnym działaniu podczas pracy kde działają poprawnie za wyjątkiem tego pierwszego wysunięcia się podczas startu pulpitu kiedy to się ładują. Irytujące jest gdzy za każdym uruchomieniem trzeba od nowa ustawiać ikony na pulpicie i przesówać je o pozycję z powrotem z której zostały przesunięte. W przypadu nie poprawienia pozycji ikon przy ponownym logowaniu ta pozycja znowu się przsówa o 1 i jest już o 2 pozycję dalej dla całego szeregu ikon leżącego wzdłuż krawędzi danego brzegu na odległość = szerokości panelu. Czy jest jakiś sposób by sobie z tym poradzić? - byłbym wdzięczny pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Miałem ten sam problem i -muszę Cię zmartwić - nie udało i się go rozwiązać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 troszke głupie pytanie-robiłeś update systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2006 troszke głupie pytanie-robiłeś update systemu? Wcale nie takie głupie ale tak robiłem Swoją drogą to diwne że taki bug został przepuszczony w kde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2006 Moze nikt go nie zgłosił? Sprawdź, a jakby co to zgłoś sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2006 Moze nikt go nie zgłosił? na pewno go nikt nie zgłosił bo na poprednim kde (mam 3.5) było to samo... Sprawdź, a jakby co to zgłoś sam. Nie bardzo wiem jak :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Październik 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Po 17,5 sekundach szukania natkniesz się na niewiarygodnie trudną do znalezienia stronę bugs.kde.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2006 Po 17,5 sekundach szukania natkniesz się na niewiarygodnie trudną do znalezienia stronę bugs.kde.org WoW mnie zajęło 20 znalezienie tego http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=132349 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi