mobo Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Panowie dostałem do rozwiazania problem dotyczący excela i nie wiem jak to ugryść (_wogóle_ → w ogóle) ORT. Nie mam pojęcia co to suma narastająca nie ma tego ani w pomocy excela ani na internecie. A problem do rozwiązania zeskanowałem i jest tutaj PROBLEM Bardzo proszę o pomoc jak to ugryść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Daj odpowiedz ze najwidoczniej sekretarka sklamala piszac w swym CV ze doskonale zna pakiet MS Office a tak na serio to my nie pomozemy gdyz uzywamy Open Office, a jak wiadomo to sa kompletnie inne pakiety biurowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Październik 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Witam! Suma narasająca to suma będąca sumą poprzedniej sumy i kolejnego składnika Z zadania np. B3=B2+A3, B4=B3+A4 ... Teraz cytat z helpa Excela: Limit 15 cyfr Niezależnie od liczby wyświetlanych cyfr, program Excel przechowuje liczby z dokładnością do maksymalnie 15 cyfr. Jeśli liczba zawiera więcej niż 15 cyfr znaczących, program Excel konwertuje dodatkowe cyfry na zera (0). Mam nadzieję, że pomogłem zdjagnozować problem Pozdrowienia, andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobo Napisano Październik 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2006 Wielkie dzięki andrew. Za dużo w excelu to ja nie pracowałem bo nie było mi to do niczego potrzebne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi