Skocz do zawartości

3dsmax I Gnu/\linux

byniu85

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę uczyć się programu o nazwie 3D Studio Max, a nie chce specjalnie instalować Windy tylko po to żeby ten program zainstalować.

Z tego co widzę cięźko jest z tym programem na linuksie. Co wejde na jakieś forum bądź stronę znalezioną w google jest napisane, że nie da uruchomić czy naprawdę muszę instalować winde?

Tak już wiem jakie będą głosy =>"używaj Blendera" bądź inne tego typu i już odpowiadam na to: NIE DA RADY MUSI BYĆ 3DSMAX

Nie interesuje mnie też pregramy typu Vmware (mam poprostu za słabego kompa)

Myślałem o wine i cededze, ale nie wiem jak to się ma, bo jak juz wcześniej wspomniałem ludzie piszą na forach, że nie da rady

Sam też kombinuję narazie na wine, jeżeli nic nie zdziałam przerzucę się na cedegę tylko nie wiem czy jest sens

Co o tym myślicie? A może ktoś pomoże (może ktoś uruchomił)

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na Wasze wypowiedzi i może podpowiedzi

Dzieki z góry :)

Myślałem o wine i cededze, ale nie wiem jak to się ma, bo jak juz wcześniej wspomniałem ludzie piszą na forach, że nie da rady

Sam też kombinuję narazie na wine, jeżeli nic nie zdziałam przerzucę się na cedegę tylko nie wiem czy jest sens

Wedlug mnie szkoda kombinowac, jesli odrzucasz VMWare. Jesli chodzi o wine i cedege to BARDZO cienko to widze. 3ds max to bardzo potezne narzedzie. Jesli nawet uda Ci sie odpalic poprzez emulacje to smiem watpic w jego stabilnosc oraz wygode pracy. Wedlug mnie pozostaje Ci instalacja windy :(

Jak narazie nie napawacie mnie optymizmem, poczekam do jutra - więcej ludzi przejrzy forum i może odp. ;)

Windows XP, bo nawet na 98 to bydle nie chodzi.

na pewno nie XP bo tego nie ścierpie ;) Windowsa 2000 najbardziej lubiłem był najstabilniejszy z rodziny Windows choć nie wiem jak sie zachowywał NT ale to nie ważne.

Nio to coś mi się widzi, że jutro instalacja W2k :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...