mlody_bd Napisano Sierpień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2004 mam problemik zainstalowalem programik do partycji captive i on przy wyszukiwaniu sterownikow lub cos takiego nic nie znajduje i sie wylacza co z tym zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Sierpień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2004 czytałeś? ---> http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/43 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar'T Napisano Sierpień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2004 Mam nadzieje ze mi wybaczycie ale mam pytanie. Czy tylko mi Captiva dziala tak wolno ? Malo tego, ze wolno to czesto mi wywalala Gnoma, z tego powodu musialem sie tego pozbyc... niestety z niesmakiem. Na cale szczescie od jaja 2.6 ntfs jest obslugiwany bezproblemowo i to mi wystarczy. PZDRWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_bd Napisano Sierpień 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2004 opis do captive wlasnie tej stronki mam ale kiedy on szuka tych terownikow sie wylacza i o co chodzi /.?? a jak mozna inaczej partycje zamontowc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi