gajownik Napisano Sierpień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2004 Mam tylko maly problem z necikiem, developer sie obija i samo sciaganie listy plikow trchwa juz ponad godzinke .... a konca nie widac. No tak to jest z tymi nagłówkami :/ Na dodatek dochodzą te od pakietów debuginfo, więc wychodzi tego ponad 30MB. A że pliki malutkie, to się ściąga długo... Najpierw sprawdź te paczki co Ci podałem. Jeśli już chcesz się przerzucić na testowe wydanie, to polecam aktualizować po kolei paczki. Tzn najpierw te najważniejsze (dev, filesystem, glibc, rpm), a potem te mniej ważne. Nie będziesz potrzebował tyle wolnego miejsca na dysku. Na koniec wpisz yum upgrade. PS:gajownik Napisane dnia: 25.08.2004 - 12:45 widze ze system ruszyl Ano ruszył :-) Jest tylko jeden mały problem z paczką hal → http://www.redhat.com/archives/fedora-test...t/msg00785.html Poczekaj na nowsza wersję. Powinna być lada chwila. Chyba niepotrzebnie namówiłem Cię na Rawhide'a :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tonick Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Jest tylko jeden mały problem z paczką hal → http://www.redhat.com/archives/fedora-test...t/msg00785.html Poczekaj na nowsza wersję. Powinna być lada chwila. Chyba niepotrzebnie namówiłem Cię na Rawhide'a :mellow: a no cie za ciekawie to wyglada no ale czego sie nie robi dla nauki ale chyba jednak troszke poczekam. Jesze sciagam te listy bo juz z dwa razy mi sie prze to yum zawiesil i trzabylo go killnac, ale teraz w nocy transferek niezly takze mysle ze niedlugo powinno byc. ________________________ Sciagnolem i zainstalowalem system-config-network-1.3.17-2.noarch.rpm i system-config-network-tui-1.3.17-2.noarch.rpm ale nadal nie wykrywa, proby instalacji w network configuration takze zawodza zarowno eepro, eepro100 i e100. Pozostaje mi tylko czekac na nowa wersje hal-a, (_acha_ → aha) ORT czy przypadkiem nie ruszu na troszke starszej i stabilniejszej???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Sciagnolem i zainstalowalem system-config-network-1.3.17-2.noarch.rpm i system-config-network-tui-1.3.17-2.noarch.rpm ale nadal nie wykrywa No to źle Sprawdź jeszcze nowsze kudzu. Jesli ono nie ostawi, to zgłoś błąd → https://bugzilla.redhat.com w komponencie kudzu. Pozostaje mi tylko czekac na nowa wersje hal-a, (_acha_ → aha) ORT czy przypadkiem nie ruszu na troszke starszej i stabilniejszej???? Już jest nowsza wersja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tonick Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Już jest nowsza wersja :-) Noo to odpalam yum-a PS:No a te system-network... niezle mi namieszaly w zainstalowanej karcie wireless tak ze musialem od nowa instalowac, no ale doswiadczenie z ostatniej proby zainstalowania sprawily ze nie potrzebowalem nawet HOWTO. Pol godzinki to trchwalo ale zrobilem. ________________ 03.09.2004 No niestety nie pomoglo dopisuje blad do kudzu !! (_acha_ → aha) ORT sprobuje jeszcze nowe jaderko i Xorg (slyszalem ze jest tam sporo sterow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi