@Kamills Napisano Lipiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 Śmieszne ale nie prawdziwe, przynajmniej w moich oczach nigdy nie spotkałem takiej rodziny, i mam nadzieje że nie spotkam takiej religijnej dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Lipiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 piotrze przeczytaj jeszcze raz co napisałem ok? tylko powoli, jak dojdziesz do słowa ośmi... itd to daj znac :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr147 Napisano Lipiec 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 scotti: Nie odbieram tego jako ośmieszenie się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Lipiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 Przecież to staroć, która od ponad roku krąży w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Chce miec taka rodzine hehehe To nie jest autentyk w 100% W zyciu bym nie uwierzyl ze to prawdziwe. Udalo sie temu kto to rozsyla hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandragor Napisano Grudzień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 Prawdziwe czy fałszywe prawdę mówiąc mało mnie to obchodzi. Fakt jest taki, że coś takiego pojawiło się tu na forum i wywołało dyskusję. Jednak patrząc na naszą scenę polityczną i byłego ministra edukacji jest wielce prawdopodobne, że taka pozycja znajduje się w kanonieksiążek do przygotowania do życia w rodzinie. Kobieta sprowadzona do poziomu psa - o przepraszam, ja psa darzę wielkim szacunkiem. Zastanawiam się czy w "nienapisanej " dalszej części tej książki nie okazałoby się, że kobieta każdego dnia po obiedzie nie zażywa pigułek antykoncepcyjnych oraz, że ten gościu co idzie z rana do pracy przez przypadek nie jest księdzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi