M-A-R-E-K Napisano Luty 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2004 Panowie potrzebuje klienta do x'ow zeby dzialal mi na KDE. Mozecie mi jakiegos polecic ? (_wogole_ → w ogóle) ORT w dostarczonymi programami przez dystrybucje jest tam jakis ftp client na x'y ? bo ja zadnego nie widzialem. Bardzo prosze o polecenie mi jakiegos. Najlepiej z linkiem do rpm'ki na fedore :-) Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2004 Hmm, no do FC1 (_napewno_ → na pewno) ORT jest dolaczany gFTP, K->system settings->add/remove applications i poszperaj. Ewentualnie kliknij tutaj 2.0.16 to najnowsze wersja. Nie wiem czy jest to dobry klient czy nie, bo nie mialem okazji spotkac sie z innym (mowie o kllientach graficznych ), ale jest, a chciales link do 'jakiegos' Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M-A-R-E-K Napisano Luty 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2004 Nie no, panie kolego Doriath serdecznie panu dziekue, program sciagniety, latwiutko zainstalowany, gFTP jest spoko nie wglebialem sie w niego ale to do czego go potrzebuje w zupelnosci mi wystarcza :-) Doriath serdeczne dzieki za odpowiedZ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2004 Doriath serdeczne dzieki za odpowiedZ :-) Nie za ma co , /me jest szczesliwy, ze komus pomogl Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 Najlepszy jest mc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 e nieeee, najlepszy jest poprostu... ftp hehe Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 e nieeee, najlepszy jest poprostu... ftp hehe Pozdrawiam, Doriath :evil: ale ja mówiłem całkiem serio ----> ludzie często szukając jakiegoś kolorowego GUI cofają się do ... xp :shock: === hehehehe 8) --mc rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 :evil: ale ja mówiłem całkiem serio ----> ludzie często szukając jakiegoś kolorowego GUI cofają się do ... xp :shock: A ja zartowalem Nie musisz zaraz sie tak zloscic, zlosc pieknosci szkodzi --mc rządzi No dobra, tak powaznie to moge sie z Toba zgodzic.. Zreszta pod xp do ftp uzywam glownie total commander'a, wiec cos musza w sobie te programy miec Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 [...]A ja zartowalem [...] luz (8) ---> ja tez... (ale nie z tym, iż mc jest najlep*** ) [...]No dobra, tak powaznie to moge sie z Toba zgodzic.. Zreszta pod xp do ftp uzywam glownie total commander'a, wiec cos musza w sobie te programy miec Pozdrawiam, Doriath TC to najlepszy program na windzie (oczywiście ja tak uważam i nikomu zdania nie zamierzam narzucać ,,, ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 luz (8) ---> ja tez... (ale nie z tym, iż mc jest najlep*** ) Ale sie milo i przyjacielsko zrobilo No mc 'quite r0xx', temu zaprzeczac chyba nie mozna TC to najlepszy program na windzie (oczywiście ja tak uważam i nikomu zdania nie zamierzam narzucać ,,, ) No zbyt wielkie uogolnienie.. imho lepszy jest Quake3 ;P hehe Ale jesli chodzi o file managery to owszem, jak najbardziej Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi