bender88 Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Po aktualizacji Fedory 5 do 6 rozjechały mi się ikony na pulpicie. Nie podobają mi się tak duże odstępy między ikonami więc chciałbym zagęścić siatkę do której są przyciągane. Znalazłem dwa polecenia dodawane do ~/.kde/share/config/kdeglobals , które to powinny robić: GridXSpacing=50 DesktopGridSpacing=60,15 Oczywiście wartości zmieniłem. Żadna z opcji nie pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Nie wiem czy pomoże, ale spróbuj zainstalować KDE 3.5.5 z updates-testing: yum --enablerepo=updates-testing update kde\* Sprawdzałeś czy na nowym koncie problem też występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender88 Napisano Październik 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2006 Aktualizacja nie pomogła. Na nowym użytkowniku w tym pliku nie ma w ogóle sekcji [iconDesktop]. Po ręcznym utworzeniu również nie widać zmian. Można jednak zamknąć temat, bo przez te dwa dni już sie przyzwyczaiłem do tego ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi