reaktor Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Witam! Szukałem - może źle ale nigdzie nie mogę znaleźć jak naprawić problem z kartą dźwiekową sb audigy zx system ją wykrywa ale nie odtwarza dźwieku. FC 5 jądro 2.6.15-1.2054_FC5 JESTEM ZIELONY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 FC 5 jądro 2.6.15-1.2054_FC5 1. Pociagnij aktualizacje [yum update]... 2. Szukaj hasla alsa Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pysiak Napisano Październik 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2006 Witam ja mialem podobny problem ale sam wpadlem na rozwiazanie moze pomoze mianowice: wykrywalo mi mojego sb ale cisza, za to grala karta zintegrowana ( ktora w biosie jest wylaczona ) wiec zrobilem tak su system-config-soundcard i tam ustawiklem aby moj sb byl glowna karta i teraz jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi