spider Napisano Sierpień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2004 Po zainstalowaniu FC2 postanowiłem skonfigurować serwer DNS i HTTP. Jeżeli chodzi o Linuksa to jestem początkujący więc postanowiłem wykorzystać dostępne aplikacje graficzne (przyzwyczajenia z W2K i W2K3 . Ale niestety mam z tym same problemy. DNS dziwnie zapisuje do pliku moje dane, tak że niestety musiałem nauczyć się gdzie i jak wprowadza się te dane ręcznie. Podobnie jest z HTTP (Apache) po wykonaniu konfiguracji nie mogę jej zapisać. Po ponownym wejściu do aplikacji ukazują się dane default-owe. Czy może ja coś źle robię, a może większość aplikacji tego typu pod Linuksa jest słabo dopracowanych bo tworzą je profesjonaliści, którzy nie potrzebują ich używać ? Przeniesione z działu Instalacja systemu FC2 gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano Sierpień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2004 newbie.linux.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi