Other Napisano Październik 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2006 Czytałem, że na sterownikach fglrx z aiglx sobie nie podziałam ^^ Wpadłem więc na pewien pomysł, tylko problem z realizacją Otóż chciałbym zrobić tak, żebym przy logowaniu miał do wyboru dwa środowiska: jedno aiglx na standartowych sterownikach (do normalnej pracy i bajerowania okienkami xD), a drugie na sterownikach fglrx (do gry w ET i oglądania filmów, bo na aiglx nie działa odtwarzanie, przynajmniej mi, ale przede wszystkim to chodzi o wysokiu fps w Enemy Territory ^^). Jak mam się do tego zabrać ? :> kk thx 4 odpowiedx gg bb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 zrob 2 xorg.conf, przelacz sie na domyslny init3 napisz skrypt wyboru configa dla xorg mv xorg.conf xorg.conf.bak cp xorg-radeon.conf xorg.conf albo cp xorg-frglx.conf cp xorg.conf potem ./wyborX init 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 hmm groźnie brzmi Kiedyś bodajrze na Ubuntu miałem jeszcze tak: XGL z Compizem a jako drugi wybór (w gdm w sesjach to było jak się nei mylę) zwykły xorg z fglrx. Jak zrobić "coś" na podobę ? :> Żeby można wszystko było zrobić w gdm'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Listopad 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 Może jednak ktoś mi odpowie ? To dla mnei bardzo ważna sprawa, koniecznie muszę zrobić te sterowniki fglrx ;] Zaczynam sie anwet zastanawiac nad zmianem distro (który to już raz ? ;]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi