fafig Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 otoz problemem jest straszne slimaczenie sie systemu.straszne doslownie i w przenosni....pomoglo chwilowo wywalenie configow gnoma....no ale ile razy mozna wywalac te same configi....nie dosc ze logowanie trwa chyba z minute, wlaczanie samego srodowiska jakos tez tak, to 90% programow uruchamia sie po 30s "mysleniu". co ciekawe top nie pokazuje mi zadnych procesow obciazajacych system. niby mam ten kmod-nvidia bete zeby beryla byc w stanie uruchomic no ale nie wierze ze to tego wina tymbardziej ze to sie stalo po jednym logowaniu. wie ktos moze co to jest za przyczyna - znalazlem gdzies w archwium podobny post ale zdaje sie bez odpowiedzi z tego co widzialem. no a na domiar "zlego" na kde wszystko hula, terminal sie z buta odpala szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Listopad 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 dobra chyba znalazlem wyjscie - moze komu sie przyda. wyjscie banalne, no ale czasem najlatwiejsze rzeczy sa najtrudniejsze. u mnie pomoglo stworzenie nowej sesji system-preferencje-wiecej preferencji-sesje. dalem nowa sesje 'maciek' no i stworzylo default dodatkowo jeszcze. :PPP co najwazniejsze dziala bez lagow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi