piotrekkr Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Witam nie wiem do jakiego folderu wrzucic ikone xmmsa zeby byla do wyboru przy dodawaniu przycisku do paska. Prtobowalem do /usr/share/icons ale chyba nie tam bo sie nie pojawila :/ prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 jak korzystasz z GNOME to dodaj do panelu aktywator i tam wpisz komendę xmms a ikonkę mozna sobie wybrać... albo jeszcze łatwiej - wejdź w menu i przeciągnij odpowiednia ikonkę na pasek... prościej się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkr Napisano Listopad 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 no tyle to ja wiem ale ja chce zeby byla na liscie jak sie wybiera ikone jak sie dodaje przycisk do paska i nie wiem do jakiego folderu wrzucic ta ikone zeby ona sie pojawila na liscie i w ogóle gdzie sa ikony z kde co sa na liscie jak ise tam dodaje jaki to folder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Listopad 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2006 Dołączam się do pytania. Jak pod kde dodać xmms do panelu ?, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Listopad 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2006 Tworzysz aktywakor na pulpicie i przenosisz na panel. Troche samodzielności. Wstyd, żeby takie tematy powstawały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2006 Menedżer wybory ikony aktywatora domyślnie korzysta z katalogu /usr/share/pixmaps ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wybrać jakikolwiek inny. Powody powstania tego topicu pozostają dla mnie zagadką.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 U mnie przesiadka na kde, ale macie racje nie powinno być pytania sorry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkr Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 ooo wlasnie ja w sumie pytalem o folder do jakiego wrzucic moge ikone xmmsa bo nie lubie dodawac ikon ktore mam w swoim folderze domowym bo czesto sie zdarza ze przez przypadek usuwam cos a tak jak bym wrzucil ikone xmmsa do jaiegos folderu systemowego to ja jako zwykly user jej nie usune i bede mial na liscie (_odrazu_ → od razu) ORT bez zadnego wybierania folderow et tylko o to mi chodzilo sorki ale ja nie znam kazdego folderu i co w nim jest przechowywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi