Fedajkin Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Poszukuję dobre, darmowego shella. Tia, wiem, takie rzeczy to tylko w erze... no ale może jednak ktoś coś zna, bo jakoś moja uczelnia nie udostępnia shelli dla zaoczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Witam Chyba cię nie rozumiem. Jeżeli chodzi ci o powłoki, to w linuksie masz kilka do wyboru : -bash -ksh -zsh -sh -csh -tcsh Co do ich darmowości, to pewnie takowe są Pozdrawiam Gryhild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Gryhild - chodzi o konto usera na zdalnym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 /OT Witam Chyba cię nie rozumiem. Jeżeli chodzi ci o powłoki, to w linuksie masz kilka do wyboru : ... No, dawno sie tak nie usmialem Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 popytaj wsrod znajomych albo forumowiczow. co niektorzy prowadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 mutebox.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Trzba przyznać, że błysnąłem Tak coś czułem zresztą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi