orion1712 Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Witam Ja dalej drążę temat o aktualizatorach pakietów w FC6. Coś jest z nimi nie tak jak należy. Pirut zamyka się pobierając informację o pakietach, tak samo robi instalując paczki. Potrafi przejść w stan uśpienia podczas pobierania informacji o pakietach i trzeba go zamykać za pomocą kill -9 . Po restarcie systemu da się uruchomić, ale też nie funkcjonuje poprawnie. Dzisiaj za jego pomocą ściągnąłem kilka paczek, ale podczas ich instalacji zamknął się. Co ciekawe, że jak Pirut nie działa, to najczęściej yum też się zawiesza. Czy u Was też są takie problemy z tymi programami? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Piruta jeszcze nie urychamiałem, natomiast pup faktycznie raz mi przeszedł w stan uśpienia podczas aktualizacji pakietów, mimo że wcześniej działał poprawnie... Lepiej jednak używać Kyuma albo Yuma w konsoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi