lszk Napisano Sierpień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2004 Ściągnąłem. sobie klip o rozszerzeniu mov i ani mplayer, ani xine nie potrafią go odtworzyć. Mplayer nic nie wypisuje, a xine wyrzuca brak wtyczki wejściowej. Szukałem poprzez apt-cache search, czy nie ma jakiejś paczki z mov w tytule, ale nic nie znalazłem. Prosiłbym o nazwy paczek, abym se je mógł przez (_apt'a_ → apta) ORT ściągnąć [edit] Ech odtwarzają oba pliki *.mov, ja próbowałem otworzyć niekompletny plik, ponieważ azor utworzył mi 2 pliki o tej samej nazwie : Sorry za zamieszanie. PS. Gdzie się podziała opcja usunięcia swojego posta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 dziwne że mplayer nie odtwarza *.mov. ale jak nie działa w mplayerze ani w xine to (_sprubuj_ → spróbuj) ORT w xmovie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano Sierpień 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2004 Proponuje sprobowac w takich odtwarzaczy jak: Kaffeine, Hxplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y014 Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 .mov jest rozszezeniem quick time .. wiec poszukaj wtyczki do quicktime na twoim miejscu byl zzrobic apt-get install mplayer* i wtedy sciagnie wszyskie paczki w nazwie z poczatkiem mplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi