bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 W Azureusie to samo, swoją drogą co mam zrobić, kiedy mam cały czas żółty znaczek przy pobieraniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 O.K. Ograrnąłem, jak sprawdzić sumy kontrolne. I co widzę?! Oryginał (z serwera ftp): 6722f95b97e5118fa26bafa5b9f622cc7d49530c Mój plik: BCB5F5FF9FF70719E5DABC8C40F94F367D347545 Sumy te to typ SHA - 1 Da się naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Da, bittorrentem. Wystarczy podmienic pliki BT, na te które sciagnales, odpalic znów BT i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 wojtekjs - własnie o tym są ostatnie posty. Podmieniałem juz w Bit Comecie i Azureusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 wojtekjs - własnie o tym są ostatnie posty. Podmieniałem juz w Bit Comecie i Azureusie. Spróbój w bittorrencie Normalnym, czystym, nieskarzonym obcą wyobrażnią bittorrencie (www.bittorrent.com chyba). Jak nie działa to masz coś z dyskiem lub z płytą główną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 www.bittorrent.comNie tak...yum install bittorrent bittorrent-gui Piszac na poczatku tez mialem na mysli czystego bittorrenta... ale skoro nie zadzialal to myslalem ze Azureus moze... Bittorrent najlepszy. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Nie tak... Hm... nie wiedzialem, ze sciaga z Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Naprawiłem. Sumy się zgadzają wszystko jest w porządku! Chciałbym podziękować tym którzy mi pomogli: wojtekjs, exbros oraz swiatex. Oni pomogli m inajwięcej. Dzięki Chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Luzik Teraz instaluj FC6 i baw sie dobrze. ... a w razie problemow wal tu jak w dym, tylko nie zapomnij przeszukac forum zanim zadasz pytanie Powodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 no to ja pojade troche off topic... Butelka-Nie dziala mi dekoder tv trwam a jakos tak mi sie kojarzy za kazdym razem jak czytam tytul tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi