kishkash Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Witam, mam problem z instalacją Fedory 6. Obraz płyt pociągnąłem z torrenta. Po nagraniu go i próbie zainstalowania pokazuje mi się następujący ekran: Bootuje płytę i to wyskakuje. Proszę o pomoc:) Pozdrawiam, kishkash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 jak będziesz miał boot: to wpisz linux text Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishkash Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 ha, próbowałem też tak robić, ale zwraca mi ten sam ekran... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 wpisz media check możliwe że bez spacji-nie pamiętam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishkash Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 ten sam problem;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 sumy się zgadzają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishkash Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 ha, nie zgadzają się, może w tym sęk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 no to logiczne jak sie nie zgadzają to nie będzie działać musisz prawdopodobnie pobrać jeszcze raz...nie wiem czy można naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Po nagraniu go i próbie zainstalowania pokazuje mi się następujący ekran: Masz tam wyraźnie napisane, by spróbować instalacji z opcją noapic. Testowałeś? linux noapic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 1. Kontroler przerwań 2. Uszkodzona płyta 3. coś o czym nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 skoro sumy się nie zgadzają o czym tu jeszcze pisać?? niech naprawi bądź ponownie pobierze i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 swiatex... w tym sęk, żeby czytać komunikaty ze zrozumieniem... a że przy okazji wyszło, że hashe się nie zgadzają, to już inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishkash Napisano Listopad 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 linux no apic zadziałało;) fedora zainstalowana, mimo że sumy się nie zgadzał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 hashowanie plików ma to do siebie, że najdrobniejsza zmiana zawartosci, powoduje to, że suma jest zupełnie inna, najwidoczniej został uszkodzony jakiś mało potrzebny plik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi