paszczak Napisano Sierpień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2004 Witam, mam do Was pytanie. Zauważylem ze przy restarcie fedory (czasami musze przejsc na windows) kazdorazowo sa wylaczane dyski twarde. Jestem tego pewien bo dokladnie slysze jak pozniej sa ponownie rozpedzane przy wykrywaniu przez BIOS. Czy ktos z Was wie co odpowiada za ta sytuacje i jak mozna to zlikwidowac? Jesli bedzie trzeba podam dokladna konfiguracje komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2004 Zaktualizuj system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 Ja mam zaktualizowany i tez tak samo z dyskami mam możesz rowinąć co dokladniej trzeba zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 A co wypisuje uname -r? Coś mi się wydaje, że masz dalej ciągle stary kernel. Zobacz jeszcze to: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=646 (trochę nieaktualne, bo nie trzeba używać testowych jąder). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi