piotrekkr Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Witam mam fc6 i pendrive actina 128MB. Podlaczam go pod usb ladnie fedora wykrywa automatycznie sie montuje tyle ze nie moge nic na niego wrzucic a skopiowac czy usunac z niego moge bez problemow. Szukalem na googlach i forum ale nie znalazlem podobnego problemu do mojego. Wiekszosc ludzi ma problem z automatycznym montowaniem a u mnie to dziala. Dodam ze nie mam wlaczonej ochrony zapisu na tym dysku usb. Ma ktos jakis pomysl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 ja też mam actiny tylko 1gb..masz taki żółty czy czarny? zobacz czy na pewno nie masz przesuniętego na kłudke!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender88 Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Na swoim odtwarzaczu mam taki motyw, że jak mam włączony hold (taka blokada klawiatury w mp3) to montuje się tylko do odczytu. Z resztą nie tylko na Linuksie Nie wiem czy o tym mówił swiatex, dlatego wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 rozumiem, ze nie masz suwaka z kłódeczką więc to chyba wina automatycznego montowania nie pamietam w tej chwili jaki plik jest o automatycznym montowaniu (bo chyba ne /etc/fstab) ale w kazdym razie sprobuj zmienic uprawnienia na juz zamontowanym penie tzn chmod 777 /media/twoj_pen moze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekkr Napisano Listopad 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 ehh bylo odbezpieczone przed zapisem ale mimo to nie chcialo sie zapisac ale poruszalem tym przyciskiem i zdaje sie ze bylo cos rozregulowane czy tam nie dociskalo dobrze bo juz teraz dziala dzieki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi