BeeR HunteR Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 witam przed chwilą mi sie gnome sypneło i nie wiem co zrobić... pracowałem w gnomie i wpadłem na pomysł aby zaaktualizować system. w momencie kiedy yum aktualizował pakiety trach i poznikały mi ikony i panele, został tylko yum na pulpicie. po ukończeniu aktualizacji w panice zrestartowałem system. próbuje ponownie zalogować sie w gnome, ale nie widze nic poza białym ekranem no i splashem beryla, dodałem go do autostartu. jest jakaś możliwość aby przywrócić domyślne ustawienia dla gnome? i czy gnome ma gdzieś swoje logi abym mógł zobaczyc co sie stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Wywal configi GNOME i odpal ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 Nie zaszkodzi tez wystartowac w trybie tekstowym (init 3) i zapodac yum update Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Listopad 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 hmm.. usuniecie plików konfiguracyjnych pomogło ale... kiedy od nowa chciałem ustawic motyw gnoma bodajże przy ustawianiu motywu ikon wszystko znow sie posypało , zanim zatwierdziłem zmiany :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 może /var/log/messages Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi