zelus31 Napisano Listopad 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2006 Mam pytanie czy mam kupic wesje fedeory 6 dla itanium i amd 64 czy ta wersje box co jest na tej stronce: http://www.redhat.com.pl/sklep/index.php/c...mc0kvs7tsaiiqh2 A posiadam kompa :: Procek:: Intel Core 2 Duo e6400, 2,13GHz,1066FSB,2MB Cache Płytka głowna:: Gigabyte 8I945GZME-RH, 945GZ Expres Karta graficzna:: ASUS EN7300GT 256MB DDR2 Dysk:: 160Giga Pamięc: 1024MB DDR2 533MHz FSB I czy beda wystepowac jakies problemy z tym sprzetem podczas instalacji?? Ile powinna posiadac miejsca partycja pod fedeorke?? I czy podczas instalacji mam wybrac 32bity czy 64bity?? ps.Soryy za te pytania ale bede poraz pierwszy miał stycznos z tym systemem i jestem zielony w tych tematach. Prosze o pomoc Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2006 Mozesz kupic (lub sciagnac za darmo z sieci) ktorakolwiek z wersji - obie beda dzialaly na Twoim sprzecie. Jednak ze wzgledu na nierozwiazane problemy z (n.p.) flashem czy java w wersji 64bit, zwlaszcza na poczatek zabawy z linuksem sugeruje wersje 32bit (i386). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 Jednak ze wzgledu na nierozwiazane problemy z (n.p.) flashem czy java w wersji 64bit jestem troszkę do tyłu ale nadal ego nie rozwiazali? no rany julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Listopad 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2006 Ja flasha zainstalowałem pod 64 bitami bez problemu. Co prawda wersje na 386, ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi