DAREK WL. Napisano Listopad 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2006 W core4 i core 5 odtwarzacz kaffeine odtwarzał prawidłowo programy satelitarne poprzez SKYSTAR2 Teraz w CORE6 jest najnowsza wersja kaffeine 0.8.2 i wywala ona taki bład ze brakuje KAXTV.TS Taki sam bład jest wyswietlany cały czas we wszystkich wersjach SUSE; 9.3 10.0 10.1 Ale tam pomaga doinstalowanie wszystkiego co jest zwiaane z XINE , MPLAYEREM. W core6 na razie pomoc nie chce. Prosze o pomoc skad wziac ten KAXTV.TS Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 rpm.pbone.net szukaj dla fc6 zaznacz ze ma szukac w provides wpisz jako sukane wyrazenie nazwe pliku yum provides PLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Listopad 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 Plik którego brtakuje Uosiu to nie jest rpm dlatego na 'pbone.net' sie go nie znajdzie. Dałem przerd chwila na google hasło 'kaxtv.ts' i wyniki zaprowadziły mnie na niemieckie forum suse w którym 1 niemiec doradza drugiemu ze trzeba doinstalowac LIBXINE1 i XINE-LIB Zaraz sprawdze czy to pomoze, Jest jeszcze 1 problem; program STREAMTUNER do słuchania radia internetowego potrzebuje do współpracy odtwarzacza BEEP-MEDIA-PLAYER a tego odtwarzacza nier ma w repozytoriach yuma. Zmieniłem domyslny odtwarzacz na kaffeine ale wtedy znów wyskakuje brak jakies wtyczki. Wiadomo ogólnie ze fedora bezposrednio po instalacji jest słabo przystosowana do odtwarzania mediów trzeba doinstalowac kodeki , wtyczki i odtwarzacze mediów ale w CORE6 jest jeszcze gorzej niz w CORE5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi