greenhorn Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 (edytowane) Mplayer gdy włączam mu film wyrzuca komunikat Could not open/initialize audio device -> no sound I jestem w kropce.. Inne dźwięki w systemie działają..(mp3,CD).. oprócz zdarzeń.. Mam kartę SB 128.. O kurcze.. nie tam gdzie chciałem sie pojawił pościk.. Problem rozwiązany Przeniesione z działu Instalacja systemu FC2 Edytowane Sierpień 22, 2004 przez gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 Pewnie karta dzwiękowa jest w tej chwili zajęta. Wczoraj dość późnym wieczorkiem chciałem sobie zobaczyć film, jednak gdy go włączyłem, to miałem to samo ( a chwile wcześniej wyłączyłem xmms), więc dałem stop. Za drugim lub 3-cim razem naciśnięcia na start dzwięk się normalnie pojawił, więc stawiam na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenhorn Napisano Sierpień 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2004 No tak... już wiem że alsy nie mogę włączyc w mplayerze.. Działa wtyczka OSS a Alsa nie.. DLACZEGO..? Ktoś wie.. Pod xmms nie ma problemu wybrałem alse jako wtyczke i OK.. Intrygujące i wkurzające.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y014 Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 wybierz arts albo inny pliugin w mplayerze do dzwieku i moze pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi