DrVit Napisano Luty 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2004 Próbowałem instalować kilka gier i zawsze ten sam rezultat - instalacja się przerywa i zawsze brak możliwości zainstalowania . A komunikat mam taki (ten jest z Unreala): err:virtual:map_image Standard load address for a Win32 program (0x00400000) not available - security-patched kernel ? /usr/bin/wine: could not load 'E:_INS5176._MP' as Win32 binary Anybody help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 jeżeli chodzi o gry to tu powinni Ci pomoc === powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikosz Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 moze podales zla sciezke albo (_wogule_ → w ogóle) ORT nie podales do bibliotek wine ma malo bibliotek i nie jest zabardzo przystosowany do odpalania gier tak wyczytalem - radzil bym podmontowac partycje z windom i podac w pliku konfiguracyjnym wine poprawna sciezke do bibliotek windowsa;) mi to pomoglo ja mialem jeszcze problem z serverem X prawa byly zle ustawione:( pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2004 http://gry.linux.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi