Matju Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Może troszeczkę ntf, ale stwierdziłem że jestem użytkownikiem fedory i pod nią dostosowuje swój sprzęt więc może to miejsce jest na miejscu . Otóż mam radeona 9550 i sprzedaje go niedługo, chce zaopatrzyć sie w jakąś kartę Nvidi coś w okolicach 200 zł. Co polecicie ?, Pozdrawiam i czekam na sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yegorov Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Otóż mam radeona 9550 i sprzedaje go niedługo, chce zaopatrzyć sie w jakąś kartę Nvidi coś w okolicach 200 zł. Co polecicie ?, Pozdrawiam i czekam na sugestie. Wejdź na adres http://rankingi.chip.pl i tam znajdz sekcję 'Karty graficzne PCI Express' albo 'Karty graficzne AGP' i wybierz coś za około 200pln z najwyższymi ocenami (np. jakąś z 7300GS). Będziesz mógł potem odpalić akcelerowany pulpit pod Fedorą ze sterownikiem nonfree NVidii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Listopad 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Chodziło mi raczej o używany sprzęt, a rankingu Chipa nie lubię bo przynajmniej jak dla mnie jest mało miarodajny no i sporządzany wyłącznie z myślą o wsparcie dla Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 chce zaopatrzyc sie w jakas karte Nvidi cos w okolicach 200 zl. Chodzilo mi raczej o uzywany sprzet, No jesli uda ci sie kupic uzywana NVidie 7600GT za 200 to bomba zasadniczo wiekszosc nowych kart jest obslugiwana przez FC6. k.graf musisz wybierac po parametrach a nie po tym czy FC obsluguje bo FC obsluguje duzo kart kup sobie za te 200 najlepsza jaka znajdziesz a FC ja obsluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi