darek015 Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Cześć. Właśnie zainstalowałem Unreal Tournament GOTY, i po włączeniu gre strasznie ścina... nie bawiłem sie w ustawieniach gry... a na windowsie smiga bezproblemu... Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 moze warto sie pobawic ustawieniami gry ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek015 Napisano Listopad 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Sprawdziłem ustawienia w grze i sa na na minimum.... jak je troche podciage to jest jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 jaka masz karte graficzna ? masz wlaczona akceleracje 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek015 Napisano Listopad 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 jaka masz karte graficzna ? masz wlaczona akceleracje 3D ? GForce FX 5500 128. A co do akcereracji to trudno powiedzieć, ponieważ zainstalowałem sterowniki yum`em ale przy starcie systemu jest jakis problem. O problemach ze sterownikami napisałem w innym poscie Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLinuX Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Witam!!! ----------------------------- Dołącze się do tego tematu by nie tworzyć nowego, otóż: Jak odpalić ut z konsoli bez odpalania menedżera okien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 darek015 nie masz wlaczonej akceleracji 3D , nie oczekuj wiec zawrotnego fpsa w grze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek015 Napisano Listopad 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Udało mi się rozwiązać ten problem... wina siedziała w sterownikach do karty graficznej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi