Matrick Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Mój problem jest następujący: Kiedy chcę obejrzeć jakiś filmik (strumień mms) otwarza mi się w FF przez Totem i wyskakuje jakiś błąd (chyba coś z kodekami). Natomist w Kaffeine wszystko działa jak należy Moje pytanie brzmi: Jak skonfigurować Firefoxa w taki sposób aby strumienie mms były otwierane przez Kaffeine a nie Totema? Proszę o pomoc i wyrozumiałość (wcześniej używałem Auroxa i trochę się gubię jeszcze na fedorce ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Moje pytanie brzmi: Jak skonfigurować Firefoxa w taki sposób aby strumienie mms były otwierane przez Kaffeine a nie Totema? Rozwiązanie jest proste: plugin kaffeine do mozilli. Tylko jest inny problem: od jakiegoś czasu nie mogę trafić na ten plugin Nie wiem czy już nie paczkują tego dla FC bo w Ubuntu to spotkałem, w FC 5 też to miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Gdyby ktoś przypadkiem był w posiadaniu tej wtyczki albo wiedział gdzie ją można znaleść (najlepiej link ) To proszę o posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 eee. Polecam mplayerplug-in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 Ja tam mam sentyment do kaffeine i bede nadal szukal ----------- Dobra koniec sentymentów Zainstalowalem tego plugina Mpayera ale nadal nie umiem odtwarzac teledysków na www.teledyski.onet.pl (zalanczaja sie w totemie - jak to zmienic?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi