kishkash Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 gdzie mogę znaleźć widgety pod Linuksa? chodzi mi przedewszystkim o widget informujący o użyciu cpu, sieci, pamięci dzięki i los pozdros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 poszukaj na necie info o superkarambie, gdesklets, adesklets i gkrellm któreś ci się na pewno spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 gkrellm polecam. Używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 ja osobiscie korzystam z superkaramby :] PS yum install gkrellm yum install superkarmba (powinna być już zainstalowana z systemem dla FC5 i FC6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi