Caedo Napisano Listopad 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2006 ee nie wiem czemu ale jak jestem zalogowany na roota to działa bez problemu :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Listopad 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Nikt nie ma pomysłu? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 to jak jesteś zalogowany na roota i masz wlaczonego xmms`a to sprawdzjakie tam sa ustawinie i je przenies do xmms`a dla normalnego uzytkownika. Pozniej w alsa dopisz duplicate tak jak jest to w opisie ktory dodales jezeli po dodaniu duplicate nie bedzie ci dzialala muzyka to wywal ten duplicate i daj deafult tak jak bylo to na poczatku i poszukaj innego rozwiazania zeby miec dzwiek 4.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Listopad 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 No właśnie w xmms działa dźwięk 4.1 pod każdym userem, jedymy problem teraz jest z amarokiem. Pod rootem bez problemu działa, a pod zwykłym userem nie ruszy na 4.1 :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 aaa... a jaką masz uzytą wtyczkę?? Xine, czy Helix. Co się dzieje jak włączasz xine na zwykłym userze?? u mnie to wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 U mnie wygląda to tak: http://img164.imageshack.us/img164/6512/aa...aaaaaaaaox1.jpg W miejscu stero wpisuję duplicate, słucham jednej piosenki i amarok wysiada. Po ponownym włączeniu te same ustawienia są jak na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 wpisz wszedzie duplicate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Listopad 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 To samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caedo Napisano Grudzień 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2006 Jeszcze jedno. Przy słuchaniu muzyki amarokiem w systemie 2.1 lub xmms w 4.1 system się wiesza po około 30 minutach. Może to źle zainstalowane sterowniki do dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi