psb Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 Witam, Mam taki problem: zainstalowałem mplayer oraz wszytko co z nim było związane (nakładkę graficzną też) i gdy chce ja uruchomić nic się niedzieje. Nie pokazuje sie żaden komunikat. Proszę o szybką pomoc i dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 dziwne Mi też nie działał ale po zainstalowaniu mplayer-gui poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 uruchom z konsoli i wklej to w znaczniki <codebox> poza tym bycie poczatkujacym nie zwalnia cie z regulaminu, googlow czy szukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 dziwne Mi też nie działał ale po zainstalowaniu mplayer-gui poszło. bo mplayer gui to nakladka graficzna na mplayera :-) bez tego nie odpalisz mplayera na pulpicie co najwyzej w kosoli... Wpisz w konsoli "gmplayer" i zobacz jaki problem wywala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Jeżeli w okienku "Uruchom program" wpisujesz mplayer, to nic ci nie wyskoczy, bo mplayer ma tekstowy interfejs. Musiałbyś zaznaczyć "Uruchom w terminalu"...... co i tak nic nie da, bo jego składa wymaga opodania jakiegoś argumentu Wpisz gmplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psb Napisano Listopad 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Wpisuje gmplayer ale jak mówiłem się nie uruchamia. Teraz to pojawia się komunikat "error while loading shared libraries: /usr/lib/libx264.so.54: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied" Wpisywałem w znacznik <codebox> Już zrobiłem sory za nie używanie "szukaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi