fanatico Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Witam Dociągnąłem wszystko zgodnie z http://faq.fedora.pl/#dvd , ale niestety mi nie działa , dokładniej to pisze że nie ma wtyczek obsługujących ten format Dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 to pewnie dlatego, ze nie uzywasz totem-xine i dobrze bo to syf musisz kombinowac z paczkami gstreamer, jest tam kilka rodzajow a ja nie pamietam, ktore od czego :-| [edit] ale kurde pomoglem... wlasnie spojrzalem, ze u mnie dvd nie chodza... kombinuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatico Napisano Listopad 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 to pewnie dlatego, ze nie uzywasz totem-xine i dobrze bo to syf musisz kombinowac z paczkami gstreamer, jest tam kilka rodzajow a ja nie pamietam, ktore od czego :-| [edit] ale kurde pomoglem... wlasnie spojrzalem, ze u mnie dvd nie chodza... kombinuje... Nom mi też nie chce Trzeba coś będzie wykombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Nom mi tez nie chce Trzeba cos bedzie wykombinowac:) Chodzi Ci o DVD z wypozyczalni? Do nich potrzebny jest decss. Tylko jest jedno ale: mialem go kiedys ale plytek nie odtwarzal. Po pewnym czasie zaczal i tak jest do dzis, ale to bylo dawno temu bo to FC4 - czyli stal sie chyba jakis cud Spróbuj odtworzyc pod mplayerem, lub xine. Odpal mplayera spod konsoli, to troche wiecej powinien wyrzucic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Udalo mi sie... tzn bylo tak jak napisal wojteks nawalilem xine,gstreamery,pluginy i cos tam jeszcze i zaczelo odtwarzac w totemie-xine, ja juz sam nie wiem co jest do czego... ale dziala, tzn zaczal tak jakby sam z siebie ale co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Ja jeszcze na FC4 używałem do tego mplayera i nie było żadnych kłopotów. Później przerzuciłem się na Kaffeine i też filmy śmigały jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatico Napisano Listopad 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Smiga w mplayerze panowie i panie:) Dziękować za odp !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 A ja jeszze mam problem tzn odtwarzam w totem-xine i jest ok ale jak probuje w mplayerze czy xine to juz ma problem. Chyba dlatego, ze mam dwa napedy-oba dvd i mam problem, bo pojawiaja sie komunikaty w stylu /dev/dvd/, dvd:// i nawet jak ustawie w mplayerze na /dev/hda/ czy hdb dla dvd to i tak ma problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi