j-23 Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Witam. Przestala mi dzialac gierka Frozen Bubble. Stalo sie to prawdobodobnie po ostatnim update, gdzie zainstalowane zostalo najnowsze jaderko (2.6.18-1.2849.fc6) i sterowniki NVIDII (1.0.9629). Czy wywoluje ja z MENU czy z terminala efekt jest taki sam: restart X-ów i laduje w graficznym trybie logowania. Myslalem, ze w terminalu dostane jakies komunikaty, ale poniewaz nastepuje restart nic nie moge zobaczyc. Temat chyba nowy. Szukalem na polskich i niemieckich stronkach, ale bez skutku. Zainstalowalem nowa wersje 2 ale efekt ten sam. Co ciekawe, gdy odpalam z uprawnieniami root wszystko dziala. Czy ktos wie, gdzie sa ustawienia gierki dla uzytkownika? Moze jak wykasuje to ruszy. Pliku ani katalogu ./frozen lub podobnego do nazwy nie moge znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j-23 Napisano Listopad 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Gierka nie działa mi w trybie pełnoekranowym. Uruchomiłem z konsoli poleceniem: frozen-bubble --no-full-screen i zadziałało. Teraz już odpalam z MENU i jest O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Popatrz tu: http://fedoraforum.org/forum/showthread.ph...art+full+screen Skrót: nowy ster nvidii ma buga. Trzeba poczekać na nowy, lub downgrejdnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 u mnie ten sterownik poprostu nie dziala gf3ti to tak stara karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 u mnie ten sterownik poprostu nie dziala gf3ti to tak stara karta A co dopiero gf2mx440... Na poprzednich d. nvidii ciągnie nieźle, a mój brat na szczeście tyle ma wspólnego z aktualizacją systemu... że nadal działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi