Yogi Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 1. Otóż szukałem w pasku GNOME toolsa znanego mi z Ubuntu, pozwalającego na autouruchamianie (chodzi mi o kadu) czegoś przy starcie, ale nie samego systemu, tylko dopiero środowiska. 2. Chciałem zrobić autologowanie do systemu, ale gdy wybieram narzędze "Ekran logowania" przechodze do zakładki, gdzie jest autologowanie to na liście użytkowników nie ma nic.., a gdy wpiszę tam nawet nazwę swojego użytkownika to i tak to nic nie daje. Mam Fedorę 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 1. SYSTEM>preferencje>wieceje>preferencji>sesje>programy startowe>dodaj>"kadu" 2. mam to samo... i tez mam Fedorę 6(66) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lruman Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 1. SYSTEM>preferencje>wieceje>preferencji>sesje>programy startowe>dodaj>"kadu" 2. mam to samo... i tez mam Fedorę 6(66) ad 2. A próbowaliście na ostatniej zakładce ekranu logowania - Users umieścić użytkownika na liście Include? Po zastosowaniu zmian użytkownicy z tej listy będą dostępni przy wyborze automatycznego logowania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogi Napisano Listopad 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Dzięki da_niel, Iruman - wszystko działa jak trza!:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi