Krayczek Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Witam wszystkich. Instalowlaem u kumpla fedorke. Podczas instalki pojawil sie problem ktory rozwiazalem "acpi=off" instalka przebiegla bez problemow lecz podczas pierwszego odpalenia pojawilo sie cos takiego "powernow-k8: MP systems not supported by PSB BIOS structure" nastepnie nastapil ponowny rozruch. Fedorka byla instalowana na plycie asusa M2N4-SLI (AM2) + Athlon 64 x2+ GF 7600 GS. Czy ktos spotkal sie z takim problemem? z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
6taurus Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 problem mam podobny z tą róznica ze podczs instalki nie wprowdzałem komendy ACPI=off ale zgłasz jakis błedy ....... napweno nie moge uruchomić partycjji NTFS autumatycznie zinstaliwałem ntfs-3g +fuse mam podglad ma zapis ale recznie musze wykonącć umonting patycjji bo inaczej nie potrafi automatycznie system odinstalowac NTFS .. nie wiem czy ma jedno z drugi jakięś powiażanie ale może ktoś poradzi na jede i drugi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Może żeby uruchomić fedorkę, trzeba na stałe wyłączyć ACPI? U mnie tak było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krayczek Napisano Grudzień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2006 Witam na stale znaczy sie jak?? samo wpisanie acpi=off nic nie daje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi