mincecore Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Witam! Mam taki problem. Podczas startu fedorki przy 2gim [OK] - masowe urządzenia sieci komputer staje na bbaaaaaardzo długo! po dosłownie godzinie przechodzi dalej i wszystko jest ok. podejrzewam ze jest problem z sieciówką (bezprzewodowa). czy ktoś spotkał sie z takim problemem? bede wdzieczny za pomoc! pozdrowienia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 hmm..dlaczego fc4? jest już fc6! a FC 4 zaraz straci wsparcie albo już staciła... zupdatowałeś system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mincecore Napisano Listopad 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 hmm..dlaczego fc4? jest już fc6! a FC 4 zaraz straci wsparcie albo już staciła... zupdatowałeś system? wiesz mam tez 6tke. a4ke miale 2 lata i sie dobrze spisywala. tylko ta akcja mnie zdziwila. no ale coz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 robiłeś aktualizacje systemu? yum update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mincecore Napisano Listopad 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 nie robile update`u bo chcialbym ten problem rozwiązac a nie ominąc go. na pewno jest to zwizane z błednym inicjowaniem urządzen sieciowych. cala akcja toczy sie na laptopie della i wydaje mi sie ze jest problem z kartą bezprzewodwą. ze Fedorka nie moze sobie poradzic bo brakuje jej sterownika. miał ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi