Vaser Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Witam! Mam następujący problem z compizem na fc6. Po uruchomieniu desktop-effects panele skaracają mi się do połowy ekran (i nie mogę ich przywrócić do normalnej długości) i nie mogę zmaksymalizować żadnego okna. Poza tym wszelkie efekty działają płynnie. Sterowniki mam zainstalowane (ati), compiz również skonfigurowany. W czym tkwi problem? P.S. Na ewentualne pytania raczej nie będę mógł odpowiadać na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 P.S. Na ewentualne pytania raczej nie bede mógl odpowiadac na biezaco. No to trudno, telepatii niestety nie praktykujemy Ale do rzeczy: update pelny byl? Poszukales na fedoraforum.org i google? To ulatwi sprawe ludziom, którzy compiza majai moga pomóc, ja niestety nie W logach cos wyskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaser Napisano Listopad 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Tak, update był pelny. Informacji o takich problemach szukalem dosc dlugo ale nigdzie opisu takich problemow nie spotkalem. Wiem ze nikt nie jest jasnowidzem. Po prostu mialem nadzieje ze ktos mial juz podobne klopoty. Sorki za brak polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Pojęcia niestety nie mam. Próbowałeś pozmieniać rozdzielczość? Przeglądałeś jakieś pliki konfiguracyjne compiza, o ile są? Spróbuj go wyłączyć, wywalić, skasować wszystkie konfigi, i znowu zainstalować - może to windowsowe podejście pomorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 update zrobiony? //EDIT: //sorry za zasmiecanie, nie doczytalem dokladnie posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 update zrobiony? Tak, update był pelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi