MOSKiT Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 tak w zasadzie to już można zciągnąć fc3 ale jeszcze nie jest to wersja finalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Hmmm a nie umiesz wejść na http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ i sobie zobaczyć :-) Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmak Napisano Sierpień 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 co to ma wspolnego ze sprzetem? zaraz sie tu balagan zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSKiT Napisano Sierpień 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Hmmm a nie umiesz wejść na http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ i sobie zobaczyć :-) Pozdr, a no nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Sierpień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2004 a no nie umiem A no widzisz, człowiek uczy się całe życie, tak więc masz ku temu okazję ;-) eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyntaxError Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? - Ja jeszcze nie poznałrm uroków 2 do końca a co dopiero 3 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewczak Napisano Wrzesień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2004 Jeszcze nie ma wersji finalnej. Też czekam na nią. Chwilowo nie mam Fedory na dysku - szykuję się do zmiany sprzętu i muszę na kilka tygodni opuścić forum. Dziś zrobiłem już pierwszy krok -kupiłem 512MB DDR 400Mhz Kingston - teraz musi chodzić na starej płycie co obsługuje teoretycznie tylko 266Mhz. Oczywiście działa. W najbliższych tygodniach kupuję płytę i najprawdopodobniej CeleronaD. Zamierzam zdradzić platformę AMD, ale jeszcze nie jestem pewien. Dobrze jakby wyszła Fedora3 - pewnie będzie już prawidłowo rozpoznawała zarówno CeleronaD jak i AMDAthlonaBartona czy Semprona i nowe chipsety i będzie wykorzystywać w pełni ich funkcje -to znaczy mam na myśli standardowe jądro instalatora, bo Linux to nie Windows - można nawet stare dystybucje dostosować do nowego sprzętu, ale wygodnie jak od razu instalator wszystko wykrywa. Pozdrowionka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2004 Offtopic, ale może kogoś interesować. Krótki biuletym na temat Rad Hat, zmian, nowości, głównie w FC3T2 : http://www.bytebot.net/talks/FC3-t2rawhide...de-whatsnew.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi