MOSKiT Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackass Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 tak w zasadzie to już można zciągnąć fc3 ale jeszcze nie jest to wersja finalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzywy Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Hmmm a nie umiesz wejść na http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ i sobie zobaczyć :-) Pozdr, Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmak Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 co to ma wspolnego ze sprzetem? zaraz sie tu balagan zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOSKiT Posted August 24, 2004 Author Report Share Posted August 24, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? Hmmm a nie umiesz wejść na http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ i sobie zobaczyć :-) Pozdr, a no nie umiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzywy Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 a no nie umiem A no widzisz, człowiek uczy się całe życie, tak więc masz ku temu okazję ;-) eot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyntaxError Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Czy ktos we kiedy ma sie pojawic FC3? - Ja jeszcze nie poznałrm uroków 2 do końca a co dopiero 3 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marchewczak Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Jeszcze nie ma wersji finalnej. Też czekam na nią. Chwilowo nie mam Fedory na dysku - szykuję się do zmiany sprzętu i muszę na kilka tygodni opuścić forum. Dziś zrobiłem już pierwszy krok -kupiłem 512MB DDR 400Mhz Kingston - teraz musi chodzić na starej płycie co obsługuje teoretycznie tylko 266Mhz. Oczywiście działa. W najbliższych tygodniach kupuję płytę i najprawdopodobniej CeleronaD. Zamierzam zdradzić platformę AMD, ale jeszcze nie jestem pewien. Dobrze jakby wyszła Fedora3 - pewnie będzie już prawidłowo rozpoznawała zarówno CeleronaD jak i AMDAthlonaBartona czy Semprona i nowe chipsety i będzie wykorzystywać w pełni ich funkcje -to znaczy mam na myśli standardowe jądro instalatora, bo Linux to nie Windows - można nawet stare dystybucje dostosować do nowego sprzętu, ale wygodnie jak od razu instalator wszystko wykrywa. Pozdrowionka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _PaT Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Offtopic, ale może kogoś interesować. Krótki biuletym na temat Rad Hat, zmian, nowości, głównie w FC3T2 : http://www.bytebot.net/talks/FC3-t2rawhide...de-whatsnew.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts