Muniek1 Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Witam, dostałem dziś ową myszkę. Ma ona z boku dwa klawisze powinny one służyć do opcji dalej i wstecz, ale one jedynie zaznaczają. Ma jeszcze ona drugie kółko ,które służy do przesuwania suwaga w prawo i w lewo ale działa identycznie z kókiem góra dół. Co można zrobić aby (_wykożysta_ → wykorzysta) ORTć wszystkie jej możliwośći? Bardzo proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarcamion Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Podepnij się do mojego wątku. Pytanie to zadałem też na anglojęzycznym forum fedory. Jak na razie nie mam pełnego obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 musisz dodac brakujace klawisze do xorga i bedzie dzialac ewentualnie pózniej musisz skonfigurowac je w przegladarce opcja ZAxisMapping slurzy do ustawiania rolek, a ButtonMapping do ustawiania przycisków tarcamion napisz czego nie rozumiesz to postaram ci sie to wytlumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Ok, tylko gdzie i jak mogę się dostać do konfiguracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 konfiguracja X'ów znajduje się w katalogu /etc/X11/xorg.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Tylko nie mam w xorg.conf czegoś takiego jak ZAxisMapping. Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 a szukałeś w dobrym miejscu ?? w sekcji "InputDevice" a jeśli go tam nie ma to musisz sobie dopisać wzór jak ma to wyglądać jest pokazany w linku który kolega tarcamion zamieścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Listopad 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Ok, dziękuje postaram się to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi