MonteChristo 0 Report post Posted November 19, 2006 Witam Czy ktos z was wie coś o jakiś planowanych w najbliższym czasie konferecjach RH? Quote Share this post Link to post Share on other sites
McGiwer 1 Report post Posted November 20, 2006 Z tego, co wiem, w najbliższym czasie nie jest nic planowane. Jak coś będzie w planach, to na www.redhat.com.pl, jak i na Fedora.pl pojawi się news. Quote Share this post Link to post Share on other sites
@perl 0 Report post Posted November 21, 2006 McGiwer gdzie mam sie zapisac zeby dostawac informacje dla klientow biznezowych w sprawie kursow, szkolen i konferencji, w pierwszych dwoch przypadkach chodzi przede wszystkim mi o certyfikowane, Quote Share this post Link to post Share on other sites
McGiwer 1 Report post Posted November 27, 2006 McGiwer gdzie mam sie zapisac zeby dostawac informacje dla klientow biznezowych w sprawie kursow, szkolen i konferencji, w pierwszych dwoch przypadkach chodzi przede wszystkim mi o certyfikowane, Możesz założyć konto na www.redhat.com.pl i tam skorzystać z takiej opcji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
@Jerzy 0 Report post Posted April 5, 2007 Witam Czy ktos z was wie coś o jakiś planowanych w najbliższym czasie konferecjach RH? Większość z Was otrzymała indywidualne zaproszenie na konferencję. Ponieważ jednak nasze forum jest często odwiedzane przez gości, to pozwolę sobie powtórzyć je także na forum. ------------------------------------------------------------------------------------------- Firmy Red Hat i B2B - Autoryzowany Dystrybutor Red Hat zapraszają na konferencję podczas której odbędzie się polska premiera systemu Red Hat Enterprise Linux 5. Jesteśmy szczególnie wdzięczni developerom i użytkownikom systemów Fedora za pomoc w rozwoju dystrybucji Red Hat. Spotkanie odbędzie się w dniu 17.04.2007 w Warszawie (hotel Novotel Centrum ul. Marszałkowska 94/98). Podczas konferencji nie tylko przedstawimy Państwu nowe produkty z oferty Red Hat i JBoss, ale również zaprezentujemy praktycznie nowe możliwości systemów. Szczególna uwaga będzie zwrócona na zalety wirtualizacji. Wykażemy także zdecydowaną przewagę rozwiązań Red Hat nad ofertą konkurencji. Plan konferencji: 09:45 Rejestracja oraz kawa powitalna 10:00 Nowości rynkowe i wyzwania (Greg Bogochwalski) 10:45 RHEL 5 - zmiany w ofercie (Jerzy Baranowski) 11:05 RHEL 5 - przegląd techniczny (Artur Głogowski) 11:40 Przerwa na kawę 12:00 Wirtualizacja w RHEL 5 (Artur Głogowski) 13:00 Produkty JBoss, Red Hat Application Stack (Przemek Rudzki) 13:30 Przerwa na kawę 13:50 Best Practice - Reference Customer 14:00 Oferta Edukacyjna Red Hat (Filip Gontarz) 14:15 Oferta Edukacyjna JBoss (Przemek Rudzki) 14:30 Obiad Udział w konferencji jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona. Zarejestruj się tutaj >> Quote Share this post Link to post Share on other sites