milosz_bozenski Napisano Listopad 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2006 witam, generalnie chodzi mi po głowie jedna myśl. otóż czemu na pulpicie w tym folderze komputer, jak włożę płytkę to pojawia się ikonka cd, a na stałe zamontowane inne dyski w komputerze nie są tam widoczne :[ mam tam jedynie sieciowy system plików i system plików. ciekawi mnie jak dodawać tam inne (np. niestandardowe) "miejscówki". aha, używam fc3 i Gnome 2.8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale zrób poprostu sobie skróty... a co do FC3, zainstaluj czym predzej FC6, za instalacje 3 powinno sie siedziec w pace, bo to podchodzi pod nekrofilie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz_bozenski Napisano Listopad 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale zrób poprostu sobie skróty... a co do FC3, zainstaluj czym prędzej FC6, za instalacje 3 powinno sie siedzieć w pace, bo to podchodzi pod nekrofilie tia ... tylko że u mnie nie uruchamia się graficzny instalator, bo mam za słabego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 klepiesz linux text wybierz gnome lepiej, ale bez niepotrzebnych bajerów, bez compiza... najwyżej później zainstalujesz np. fluxboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 FC6 chodzi SZYBCIEJ niż FC3, a nawet niż FC1. Ewentualnie instalujesz FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz_bozenski Napisano Listopad 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 a czy jest sens instalowania fc5 mając procka 400 mhz i 128 ramu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 a czy jest sens instalowania fc5 majac procka 400 mhz i 128 ramu ? Na pewno nie ma sensu trzymanie FC3 Chyba, ze nie chcesz byc bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi