bodzio123 Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Hej ,mam zainstalowana mandrive 2007 i windowsa xp.Czy moge na mandrive zainstalowac fedore?Tzn chodzi mi o to czy fedora 6 wykryje partycje linux i przy starcie kompa będe miał do wyboru albo winde albo fedore .Czy trzeba zrobic jakieś dodatkowe rzeczy.Jeśli tak to prosze o dokładne wytłumaczenie. :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Jeżeli chodzi Ci o to, że chcesz zainstalować na mandrivę fedorę (usuwając mandrive tym samym) to się da... Fedora wykryje partycje mandrivy bo z tego co wiem z uzytkowania mandrivy to tez ma partycje ext3. Po 2. będziesz miał podczas uruchoamiania komputera do wyboru: Fedora lub windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio123 Napisano Listopad 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Ok dzięki za szybką odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Jeżeli chcesz wywalić mandrive a zainstalować fedore to podczas instalacji zaznacz że chcesz zainstalować GRUBA w mbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi