butcher Napisano Sierpień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2004 chcialbym sie dowiedziec czy skaner Hp scanjet 2400 jest obslugiwany przez Fedore 2??Czy sa sterowniki dla ljakiejkolwiek dystrybucji (_linuxa_ → Linuksa) ORT?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2004 Poszukaj tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Sierpień 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Niestety dobry czlowieku na tej stronce moj piekny skanerek nie widnieje...Pozostaje mi tylko czekac az HP sie zlituje i ruszy na podboj (_linuxa_ → Linuksa) ORT...Jak do nch napisalem to powiedzieli mi, ze nie interesuja sie tym systemem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2004 Niestety dobry czlowieku na tej stronce moj piekny skanerek nie widnieje... No mój też nie widnieje (kiedyś był) Ale wpis o nim istnieje w opisie sterownika (SE 1200 ED Plus) Niestety też nie jest on obsługiwany No ale już go mam 4,5 roku... Spróbuj looknąć do opisów sterowników hp, a nuż się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi