Chester Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Witam ponownie Tym razem mam problemik zwiazany z instalacja sterownikow do karty dzwiekowej. Mam plyte glowna MSI i zintegrowanego Realteka HD. Co prawda dzwiek jakis jest, ale jest strasznie cicho, glosniki musze dawac na full by bylo cokolwiek uslyszec. Dodam, ze nic nie instalowalem, takze sterownik jest ten co byl tuz po instalacji, czyli snd-hda-intel. Na stronie Alsy nie moge znalzexc zadnych sterow, wiec nie wiem gdzie szukac. Na stronie Realteka niby sa jakies, ale pod fedore 5 i tak mi sie zreszta wykrzaczaja: ./install: line 75: ldconfig: command not found Remove Folder..... ./install: line 105: alsaconf: command not found Bardzo bym prosil o jakies wskazowki i porady pozdrawiam czy nikt naprawde nie jest w stanie mi pomoc ? chociaz naprowadzic co by nalezalo zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Jeśli masz cicho to wpisz: alsamixer i sprawdz czy nie masz wyciszonych kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi