MArque Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Witam. Jestem tu nowy a jednoczesnie jestem kompletnym laikem w (_linuxie_ → Linuksie) ORT. NIe moge skonfigurowac sobie internetu. Mam karte sieciowa Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card (Turbo) oraz Fedore Core 6 . Co musze zrobic zeby ja skonfigurowac i dzialal mi net? PROSZE o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 jako 1-wsza wrozka zapytam IP DNS BRAMA !masz takie cos , czy automatycznie pobierasz wszystko ? netconfig i wszystko! wisisz mi piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 wow to już dziś drugi post na ten temat. System ---> Administracja ---> Sieć , dla klikaczy, to nie jest obraźliwe sam, kiedy się tylko da, nim jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MArque Napisano Grudzień 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2006 Wprowadzilem swoje ip maske brame i DNS i uaktywnilem urzadzenie. Ale to i tak nic nie daje. Czyzby linux nie rozpoznawal mojej sieciowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2006 wpisz su - a potem ifconfig i wklej na forum...i wklej jeszcze polecenie route Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi