Sand-fly Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 Jak zainstalowac wtyczki wma w rythmbox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 wtyczki gstreamer-ugly, repozytoria gst(GStreamer) i liby ffmpg. Licz sie z tym, ze nagle przestanie działać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Listopad 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2006 Dlaczego miałby przestać działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Na przykład dlatego, ze jedna z aktualizacji sprawiła, ze Totem opraty na xine-libs nie umie mi już odtwarzać WMA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Na przykład dlatego, ze jedna z aktualizacji sprawiła, ze Totem opraty na xine-libs nie umie mi już odtwarzać WMA... dziwne mi odtwarza, fakt że nie wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi