Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 dobra udało się.. mogę już wejść do konfiguracji serwera CUPS. Niestety komunikatat nadal jest ze nie moze znalesc serwera ale do ustawin wszedlem. Teraz mam pytanie... wchodzę w zakładkę SERWER i mam tam puste pola do wpisania, co mam wpisać?? Jest Nazwa serwera:, Administarotor Serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 w sumie to juz nie trzeba konfigurowania tego serwera i tak mam stery z plytki bo inaczej sie nie da... mam drukarke laserowa samsunka i nie ma tych sterow dolaczonych do (_linuxa_ → Linuksa) ORT. udalo mi sie juz wszystko skonfigurowac i drukuje pieknie :-) Wielkie podziekowania dla Amosa i dla wszystkich którzy chcieli pomóc :-) EDIT: Prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Czy firewall nie blokuje ci części ruchu na interfejsie lo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 czy blokuje czy nie... nie ważne, drukarka działa i jest OK :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi